Η δημιουργία και η εξέλιξη της μονάδας

Η Εμβρυοκοσμογένεσις, ιδρύθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 2000 από τον Καθηγητή Φυσιολογίας της Αναπαραγωγής –Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από τότε έχει διατηρήσει το προνόμιο να παρέχει με μεγάλη επιτυχία υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ακολουθώντας σε κάθε περίπτωση το δρόμο της ευθύνης και της συνέπειας.
Το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας είναι άρτια εκπαιδευμένο ενώ σε συνδυασμό με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό έχει τη δυνατότητα να παρέχει όλο το φάσμα των νέων θεραπευτικών τεχνικών.

Βασισμένοι στην εμπειρία μας που προέρχεται από την επιτυχή διεκπεραίωση δύσκολων περιπτώσεων υπογονιμότητας, η ΕΜΒΡΥΟΚΟΣΜΟΓΕΝΕΣΙΣ είναι σε θέση να κατανοεί τις ανάγκες των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας. Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον τα ζευγάρια που απευθύνονται σε μας νιώθουν πως το πρόβλημά τους θα βρει λύση.

Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι το φωτεινό χαμόγελο όσων απευθύνονται σε μας και δείχνοντάς μας την εμπιστοσύνη τους,  φεύγουν έχοντας κατακτήσει τον επιθυμητό στόχο που δεν είναι άλλος από το κλάμα ενός υγιούς μωρού.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Εμβρυοκοσμογένεσις έχει πιστοποιηθεί για την καθιέρωση ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.

 red_logo

Esyd_logo

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Η Εμβρυοκοσμογένεσις έχει αδειοδοτηθεί από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής για την Ίδρυση και Λειτουργεία Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ν. 3305/2005 & Π.Δ. 10/2016) και Τράπεζας Κρυοσυντήρησης (ν. 3305/2005 & Υ.Α. 6901/2015).