Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι.

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Εμβρυοκοσμογένεσις.

Η επίτευξη μίας εγκυμοσύνης αποτελεί αναμφισβήτητα έναν σημαντικό σταθμό στη ζωή κάθε σύγχρονου, νέου και όχι μόνο ζευγαριού. Η απόκτηση ενός ή περισσοτέρων παιδιών ολοκληρώνει την έννοια του θεσμού της οικογένειας δημιουργώντας την ίδια στιγμή νέους στόχους και οράματα. Ωστόσο για κάποια ζευγάρια, η επιθυμητή εγκυμοσύνη αργεί να έρθει, για ορισμένα άλλα ζευγάρια ο καιρός απλά περνά ενώσε άλλα, παρά το γεγονός ότι η περίοδος της γυναίκας έρχεται κανονικά στην ώρα της και χωρίς καθυστέρηση, οι προσπάθειες αποβαίνουν μήνα με τον μήνα άκαρπες. Η επίσκεψη στον γυναικολόγο είναι πλέον αναπόφευκτη προκειμένου ο ειδικός να βρει λύση στο εξατομικευμένο πρόβλημα των ζευγαριών.
Στη σύγχρονη εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από την αλματώδη εξέλιξη της Επιστήμης καθώς επίσης και την ελεύθερη πλέον διακίνηση πληροφοριών και γνώσεων, κάθε ένα ζευγάρι που προβληματίζεται για την υπογονιμότητα, θα πρέπει να αναζητά την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση. Η αντιμετώπιση αυτή, θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τη σωστή διαγνωστική διερεύνηση, την ειλικρινή συμβουλευτική αλλά και την αναλυτική ενημέρωση για τους διαθέσιμους τρόπους αντιμετώπισης του κάθε προβλήματος. Παράλληλα όμως με την εφαρμογή μεθόδων και τεχνικών της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι απαραίτητη και η ψυχολογική υποστήριξητου ζευγαριού σε όλο το χρονικό διάστημα που προσπαθεί να επιτύχει τον προσδοκώμενο στόχο.

Εμείς, οι άνθρωποι της Εμβρυοκοσμογένεσις, στεκόμαστε δίπλασε κάθε ζευγάρι που θέλει να μπει στον κόσμο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η διαρκής επιστημονικής μας ενημέρωση, ο ποιοτικός έλεγχος των παρεχόμενων υπηρεσιών, η συνεχής αναβάθμιση των εργαστηριακών και τεχνολογικών συνθηκών, η αρμονική συνεργασία με τον προσωπικό σας γυναικολόγο και τέλος η ανάπτυξη μίας ζεστής, φιλικής και προπαντός εχέμυθης σχέσης, πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν μετον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ταχύτερη επίτευξη του πολυπόθητου στόχου σας…